807354389340702
Home > Terzani > Zig zag

Terzani Zig zag


Terzani Zig zag


Zig zag is een staande lamp, ontworpen door Terzani designer J.F. Crochet. Terzani Zig Zag is een (serie van) metalen staanlamp(en) met een afwerking in nikkel. Terzani Zig Zag is verkrijgbaar met zes of negen kleine lampjes in die diffuus en symmetrisch het licht verspreiden.
 
Met Zig Zag stel je zelf de vorm samen. Een aantal als mikado-stokjes door elkaar gegooide Zig Zags creëren een ontspannen en speciale look in jouw woning of kantoor. 1 of 2 elegante Terzani Zig Zags zorgen voor een subtiele stijlvolle touch.
 
Koop Terzani Zig Zag bij dmLights aan een scherpe prijs. Klik op de afbeelding voor meer informatie over Terzani Zig Zag.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden