807354389340702

Trizo21 verlichting

Trizo 21 - Verlichting met hoge prijs-kwaliteit

Trizo 21 is een Belgisch merk in verlichting. Ze vervaardigen eigentijdse verlichtingsarmaturen van de hoogste kwaliteit, vaak gekenmerkt door speelse maar veelzeggende namen (Pin-up, 2save, Mini-pi). Bruno Van Meenen startte zijn activiteiten in de verlichtingsindustrie in 1986. Het merk Trizo 21 werd enkele jaren later door hem opgericht in 2001. Het ontwerpen van een serie wand-, plafond- en pendellampen zorgde meteen voor succes. De Trizo21 verlichting is simpel maar tegelijk smaakvol en optimistisch.

Trizo 21 LED-verlichting

In 2005 kwam Trizo 21 op de markt met een volledige LED-collectie. Trizo21 weet de LED-technologie ten volle te exploiteren dankzij de voortdurende inzet van human resources en onderzoek. De Trizo 21 LED-lampen leveren uitstekende lichtkwaliteit aan een laag elektriciteitsverbruik. Bewijs van de kwaliteit van de Trizo 21 verlichting is het behalen de Design Plus award in 2010 met het Code LED Out armatuur. De innovativiteit, technologie en ecologische kwaliteit van het armatuur gaven hierin de doorslag.

Veelzijdig en betrouwbare verlichting

Trizo 21 biedt verlichting geschikt voor talrijke toepassingen. Het design en samenstellen van de producten gebeurt volledig binnenshuis. Bijzonder veel zorg wordt besteed aan technologische perfectie, kwaliteitsmateriaal en sublieme afwerking. Partners en leveranciers worden dan ook zorgvuldig geanalyseerd vooraleer men overgaat tot samenwerking. De armaturen zijn gemaakt van massief aluminium en bijgevolg uitermate sterk en betrouwbaar.

Trizo 21 kiest ervoor om te ondernemen op een duurzame manier zonder de belangen sommige  betrokken partijen te schaden. Ze zijn zeer milieubewust, hetgeen geuit wordt in de energiezuinigheid en duurzaamheid van de Trizo21 verlichting. De Izor, de Tizor en de Cri-ate series zijn maar enkele voorbeelden van de “groene” producten van het Belgische merk.

Goede prijs-kwaliteit

Qua prijs-kwaliteit is het merk eveneens zeer sterk waardoor het meermaals wordt aangeraden door architecten en designers. Ook dmLights heeft een gunstig oordeel over deze verlichting. Trizo 21 verlichting kopen bij dmLights is veilig en bovendien voordelig!
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.