807354389340702

Wat is een DeltaLight Concrete Box en hoe gebruik ik deze?

De DeltaLight Concrete Box dien je te gebruiken voor het inbouwen van spots in volle betonnen plafonds of wanden. Om precies te zijn kan je de DeltaLight Concrete Boxes gebruiken bij volgende plafonds en wanden: stucanet, beton + plaaster, betonnen balken en blok + plaaster, geprefabriceerde betonnen plaat + plaaster, en bakstenen + plaaster.

De Concrete Boxes zorgen voor een propere en veilige installatie van jouw inbouwspots. Je kan ze reeds installeren vooraleer het beton gegoten worden om zo de juiste holtes voor jouw inbouwspots te voorzien. Het is eveneens mogelijk om de inbouwgaten zelf uit te kappen na het betongieten.

15 types Concrete Boxes

De DeltaLight Concrete Boxes zijn ingedeeld in 15 soorten volgens vorm, afmeting en inbouwdiepte. Je vindt alle mogelijke types en hun specificaties onderaan de pagina.

DeltaLight Concrete Boxes types

Hoe installeer ik een Concrete Box?

  1. Kijk de minimum en maximum afmetingen van het inbouwgat van jouw Concrete Box na. Kap het inbouwgat uit en voorzie de nodige ruimte voor je kabels. (Of plaats de Concrete Boxes al bij het stutten zodat na het betongieten onmiddellijk de juiste holtes voorzien zijn.)

  2. Plaats de Concrete Box in het inbouwgat. Markeer met potlood de punten waar je de gaten dient te boren voor het bevestigen van de Concrete box. 

  3. Boor de vier gaten voor de schroeven.

  4. Assembleer de Concrete Box en schroef deze vast  in de wand of in het plafond.

  5. Werk de Concrete Box af met de bepleistering en een likje verf.

  6. Plaats jouw spot in de ingewerkte Concrete Box.

    DeltaLight Concrete Box installeren

Overzicht DeltaLight Concrete Boxes

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare DeltaLight Concrete Boxes met hun referentiecode, afmetingen, gewicht en inbouwafmetingen. Je kan elke Concrete Box terugvinden door op onze website te zoeken op de referentiecode (Reference) zonder spaties tussen de cijfers te gebruiken.

Klik afbeelding om te vergroten
Overzicht DeltaLight Concrete Boxes

Wellicht ook interessant

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.