807354389340702

Wat is een DeltaLight Plaasterkit en hoe gebruik ik deze?

De DeltaLight Plaasterkit dien je logischerwijs te gebruiken voor het inbouwen van spots in plafonds of wanden van plaaster. Om precies te zijn kan je de DeltaLight plaasterkits gebruiken bij volgende soorten plafonds en wanden: stucanet, beton + plaaster, betonnen balken en blokken + plaaster, prefab betonnen plaat + plaaster, en bakstenen + plaaster.

4 types plaasterkits

De DeltaLight plaasterkits zijn ingedeeld in vier soorten volgens de vorm van de spot waarvoor ze dienen. Type 1 voor vierkante spots, type 2 voor rechthoekige spots, type 3 voor ronde spots en type 4 voor ovale spots.

DeltaLight plaasterkits types

Hoe installeer ik een plaasterkit?

  1. Kijk de minimum en maximum afmetingen van het inbouwgat van jouw plaasterkit na. Kap het inbouwgat uit en voorzie de nodige ruimte voor je kabels.

  2. Plaats de plaasterkit in het inbouwgat. Markeer met potlood de punten waar je de gaten dient te boren voor het bevestigen van de plaasterkit.

  3. Boor de vier gaten voor de schroeven.

  4. Schroef de DeltaLight plaasterkit vast in de wand of in het plafond.

  5. Werk de plaasterkit af met de bepleistering en een likje verf.

  6. Plaats jouw spot in de ingewerkte plaasterkit.

    DeltaLight plaasterkit installeren

Overzicht DeltaLight plaasterkits

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare DeltaLight plaasterkits met hun referentiecode, afmetingen, gewicht en inbouwafmetingen. Je kan elke plaasterkit terugvinden door op onze website te zoeken op de referentiecode (Reference) zonder spaties tussen de cijfers te gebruiken.

Klik afbeelding om te vergroten
Overzicht DeltaLight plaasterkits

Wellicht ook interessant

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.