807354389340702

Wat is een DeltaLight Trimless Kit en hoe gebruik ik deze?

De DeltaLight Trimless Kit is specifiek ontworpen voor de inwerking van de DeltaLight Minigrid In Trimless 3. De Trimless Kits kan je gebruiken in volgende soorten plafonds en wanden: tegelplafond of -wand, vals plafond of wand, beton + plaaster, betonnen balken en blog + plaaster, geprefabriceerde betonnen plaat + plaaster, en bakstenen + plaaster.

Trimless Kit specifiek voor de Minigrid In Trimless 3

De DeltaLight Trimless kit komt slechts in een afmeting en vereist een inbouwgat van 315 op 113 mm. De maximale dikte van het montageoppervlak voor deze kit is 40 mm. Je kan deze Trimless Kit op onze website terugvinden door te zoeken op code DL 202719703.

DeltaLight Trimless Kit

Wellicht ook interessant

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.