807354389340702

Ontdek meer over Wever & Ducré

Wever & Ducré

Belgisch Design

Wever & Ducré werd in 1983 opgericht door een groep Belgische ondernemers. Aangezien België meertalig is, werd er uitvoerig gespeculeerd over de naam van het bedrijf. De naam “Wever & Ducré” is het resultaat van een samenvoeging van de kernwaarden van het bedrijf: werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit.

Gedreven door deze kernwaarden ontwikkelt Wever & Ducré verlichting die atmosfeer en sereniteit in een ruimte teweeg brengt

Wever & Ducré Rock

Verlichting voor elke ruimte

Het gamma van Wever & Ducré omvat een rijke variatie aan architecturale verlichting voor winkels, toonzalen en restaurants. Het gamma reikt echter nog verder tot decoratieve verlichting voor uw woning. Hun verlichting kan schitteren in een chique restaurant of zorgen voor een gezellige uitstraling in een rustige woonkamer.

Bij de Box collectie kan u terecht voor verlichting ideaal voor de badkamer. De Linus collectie is anderzijds een mooi voorbeeld van de kwaliteitsvolle buitenverlichting die Wever & Ducré te bieden heeft.

Wever & Ducré Smile

Gebruiksvriendelijke en milieubewuste verlichting

Wever & Ducré zoekt steeds naar een optimale balans tussen esthetische verlichting, technische perfectie en gebruiksvriendelijke montage. Men maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen en levert dan ook kwalitatief hoogstaande en duurzame producten af.

Het bedrijf streeft naar gebruiksvriendelijke en milieubewuste verlichting voor eender welke ruimte. Hierbij experimenteert men met de eindeloze mogelijkheden van LED-technologie.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.