807354389340702

Wever & Ducre Venn


Wever & Ducré Venn wand- en plafondlampen

Heel wat mensen houden niet van onopvallende armaturen, maar willen bijzondere ontwerpen. Niet excentriek, maar origineel. Dat is de perfecte omschrijving van de Wever & Ducré Venn. Deze wondermooie wand- en plafondlampen zijn met niets anders te vergelijken.

Wand- en plafondlampen met een wiskundige toets

Het ontwerp van deze wand- en plafondlampen is gebaseerd op een Venn diagram. In de wiskunde is dat de doorsnede van twee overlappende cirkels. Bij Wever & Ducré koos men voor vierkanten. Waar ze overlappen werd een lichtgevend vlak gemaakt, hoewel er ook een versie is zonder lichtpunt in het midden.

Wat de Wever & Ducré Venn zo speciaal maakt, is het diepteverschil tussen de twee vierkanten. Dankzij dit verschil kan je meerdere Venn armaturen achter elkaar plaatsen. Op deze manier maak je zelf een lichtgevend kunstwerk.

Gewonnen prijzen

Wij zijn van mening dat creativiteit beloond mag worden. Het ontwerp van de Wever & Ducré Venn is uniek en niet te vergelijken met andere merken. Daarom zijn we blij dat deze lampen meerdere prijzen in de wacht sleepten. De Venn werd bekroond met een IF Product Design Award en een Good Design Award.

Zwart en wit

De Wever & Ducré Venn collectie bestaat uit zwarte en witte varianten. Gebruik je de witte versie op een wit plafond, dan geeft ze op een subtiele manier een meerwaarde aan de ruimte. Nochtans kan contrast erg mooi zijn. Met zwarte Venn lampen van Wever & Ducré maak je een echte design statement.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.