807354389340702

Ontdek meer over WiZ

WiZ Products

Geen hub of bridge nodig

Hong Kong, 2016. WiZ wordt in het leven geroepen door TAO, een belangrijke speler op de slimme verlichtingsmarkt. WiZ Lighting is een verlichtingssysteem via wifi dat je op verschillende manieren kan bedienen: met de app, de afstandsbediening of de traditionele lichtschakelaar.

Het voordeel van WiZ ten opzichte van andere slimme verlichtingssystemen, is dat je geen externe apparatuur nodig hebt. Geen hub, geen bridge. WiZ werkt namelijk via de cloud. De lampen en de bijhorende app, meer heb je niet nodig om van start te gaan.

WiZ Colors Spirit

Vliegensvlugge installatie

Je nieuwe WiZ-verlichting installeren, dat is kinderspel. Je hoeft maar een paar eenvoudige stappen te doorlopen. Connecteer de verlichting met je wifi-netwerk, schroef je lichtbron in of steek de stekker van de lamp in het stopcontact, en download de WiZ-app.

Via het intelligente "pair and share"-principe worden je lampen in een handomdraai gekoppeld aan je app-account. Wanneer die verbinding gemaakt is, is de installatie compleet! Daarna kan de pret pas echt beginnen.

WiZ Hero

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn twee productreeksen waaruit je kan kiezen. De Whites-reeks bestaat uit lampen die 64 000 verschillende tinten wit licht kunnen aannemen, van extreem koel wit tot sfeervol warm wit licht. De Colors-reeks biedt nog meer opties: je hebt de keuze uit maar liefst 16 miljoen kleuren.

WiZ biedt heel wat mogelijkheden. Zo kan je bepaalde settings instellen en oproepen, zodat je op elk moment van de dag het perfecte licht hebt in huis. Je kan je WiZ-verlichting ook met je stem bedienen, of vanop afstand wanneer je niet thuis bent. Ontdek zelf de vele voordelen!

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.