807354389340702

Je nieuwe partner voor elektrisch materiaal

Op 4 juli wordt dmlights Peeq. Een nieuwe naam, waarmee we ook een nieuwe weg inslaan. Als Peeq willen we een online woonwinkel zijn, nog steeds met verlichting, maar ook met woonaccessoires en meubeltjes. Wat niet meer in dit verhaal past, is elektrisch materiaal. Daarom hebben we besloten om eind juni te stoppen met het aanbieden van installatiemateriaal.

We zijn ons ervan bewust dat dit een grote verandering is voor een aanzienlijk deel van onze klanten. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die dit deel van onze dienstverlening wilt verderzetten. Met Zelektro.be hebben we hiervoor de perfecte partij gevonden. Vanaf juli kan je op hun webshop terecht voor alle aankopen van installatiemateriaal.

Wie is Zelektro.be?

Zelektro.be is een Belgische webshop die al meer dan 10 jaar actief is als specialist op het gebied van elektrotechniek en domotica. Je kan bij hen terecht voor al je elektrische materialen, van zekeringkasten, kabel en buis tot schakelmateriaal, huisautomatisatie en hernieuwbare energie oplossingen.

Met een ruime voorraad van meer dan 30 000 producten staat Zelektro.be net als dmlights garant voor een snelle levering, een vlekkeloze service en deskundige technische ondersteuning. We doen samen met hen dan ook ons uiterste best om deze overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zo zal het technische supportteam van Zelektro.be, net zoals onze experten dat doen, een vakkundig antwoord kunnen geven op al je vragen over elektriciteit.

Wij blijven uiteraard service verlenen op de aankopen die je tot 1 juli via onze webshop doet. Je kan dus ook na die datum nog bij ons terecht voor garantie en dienst na verkoop.

Ben je benieuwd naar het aanbod van Zelektro.be? Breng zeker een bezoekje aan hun webshop. Ze staan te popelen om jou te mogen ontvangen.

Zit je met vragen over de overdracht van ons installatiemateriaal naar Zelektro.be? Onze klantendienst helpt je hier graag mee verder. Je kan ons telefonisch bereiken via +32 15 25 76 78 of via het e-mailadres zelektro@dmlights.be.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.